Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Moden skifter hele tiden, sådan har det altid været. Hvem har ikke kigget på billeder af sig selv bare 5 år tilbage og tænkt ”ej hvad var det for en påklædning”? Gudskelov for det, ellers havde det nok været lidt kedeligt, at rende rundt i det samme kluns altid. Sjovt nok, så mindes jeg ikke at kropsbehåring på noget tidspunkt har været et hit. Det gælder begge køn og den metroseksuelle mand har nærmest været ”hår-forskrækket” Heldigvis har nutidens ”Hipsters” fået et kald fra urmenneskene. Det handler naturligvis om skægget. Aldrig nogensinde har det været så populært, at anlægge sig et moderigtigt skæg.

Giv det tid og pleje

Alt afhængig af hvor langt man ønsker sit skæg, så vil jeg i det følgende komme med lidt gode råd til hvordan du opnår det bedste resultat. Først og fremmest skal man være opsat på at det kan klø en smule i starten og måske give lidt røde knopper. Man skal huske på at kroppen er god til at huske. Har den været vant til noget i stykke tid, skal den ha lov til at tilpasse sig. Et godt råd er starte tidligt ud med skægolie. Det har en plejende effekt og minimerer eventuel kløen.

Husk alt kræver vedligeholdelse

Man kan nærmest blive høj af begejstring, når skægget vokser og vokser. Det er da jo også hensigten. Jeg må også pointere, at en af de største fejl mænd begår, er at lade det gro uhæmmet. Synes man skal sammenligne det lidt med ens hår på hovedet. Vi skal ha rettet det til af og til, før det kan blive pænt. Her gælder det om at få lavet en ensartet længde på skægget foran og måske gøre det lidt kortere i siden. Sørg for symmetri og kanter i ansigtet, på den måde vil du opnå det bedste resultat. Herfra er der bare at sige ”Håber du finder netop din type skæg, som passer til dig og held og lykke”