Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

En polterabend er en stor ting i alles liv. Ægteskabet er på vej, og det er også en glædefuld dag, inden det hele går løs til brylluppet. Alle ved, at en polterabend, er en du altid vil huske for resten af dit liv. Du glemmer den ikke bare lige, og derfor er det også vigtigt, at det bliver en god og sjov dag. Hvis du står og skal til arrangere din vens polterabend, kan det være, at du allerede har søgt lidt på nettet efter sjove ting at lave. Men du har helt sikkert nok ikke undersøgt et escape room til din vens polterabend.

Polterabend i et escape room

Det lyder lidt specielt sådan at tilbringe en time i et rum, hvor i skal løse forskellige gåder til at kunne komme ud. Men det er tværtimod en virkelig sjov oplevelse at bruge en time af din vens polterabend her. Der er mange sjove muligheder til en polterabend i København, men hvis din ven er vildt med lidt mystisk og gåder, så kan dette være en perfekt mulighed for ham. Det tager også kun lidt over en time, så i kan sagtens nå en masse andre aktiviteter til hans polterabend på samme dag.

Det fede ved sådan et escape room, er også at i selv kan vælge mellem de forskellige rum. I kan derfor vælge et med et tema, som i ved, at jeres ven vil synes, er fedt.

Hvis et escape room ikke helt er jeres ven, kan i stadig få lidt gåder og mystik med i polterabenden. I kan spille nogle Mystery Hunt-spil forskellige steder i København, hvor i udenfor så skal løse forskellige gåder for at finde frem til det, som i leder efter i spillet. Det er en anderledes måde end et escape room, og det er også en sjov oplevelse.