Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi har i denne artikel prøvet at samle de vigtigste faktorer, du skal have styr på, hvis du skal stille op på en messe.

1.     hvad vil jeg gerne have ud af messen?

Noget af det vigtigste når du skal på messe er at finde ud af, hvad du vil have ud af den. Er det kunders visitkort, telefon nummer, eller er det at andre får dit? Vigtigst er det dog at folk har mulighed for at se dit produkt, og hvis produktet kan noget, er det vigtigt at de kan få en demonstration af hvad den kan, om det så er selve produktet i fysisk form eller en video, er det bare vigtigt folk kan få en forståelse for hvad du kan tilbude.

2.    Der skal være en helhed i din stand

Der skal være et klart signal om hvad du står for, selv på afstand fra din stand. Der skal være noget der logger folk til. Husk at tænk på hvilken type messe det er du er til. Dvs. tænk på hvilken typer mennesker der deltager i lige netop den messe du stiller op på, og hvad finder de interessant?
En god måde at sende et klart signal og noget blikfang er blandt andet med roll-up banners, du kan se et lille udvalg af roll-up banners her

3.    Elementer der kan fastholde folk på standen

Det er vigtigt at der er nogle elementer som kan fastholde folk på standen, selvom der kan være mange mennesker på en gang, det kan være en konkurrence, som gør at medarbejderne har tid til at få snakket med alle mennesker, og fået budskabet ud. Det er dog vigtigt at det man kan vinde, har en vinkel til virksomheden.

4.    der skal være noget folk kan tage med sig

Det er vigtigt at folk har noget de kan tage med sig, når de går fra standen, om det så er balloner, hvis der er børn, eller flyers, eller en goodiebag med vareprøver, det gør de også husker dig senere, samt andre kan få øje på det andre steder, og få lyst til at besøge din stand.

Dette var nogle af de vigtigste punkter at have styr på inden du kaster dig ud i messelivet.