Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sexlegetøj til mænd

Det er ingen hemmelighed, at de fleste stadigvæk tænker, at det kun er sexlegetøj til kvinder, der er sexet og frækt. Der findes enormt meget sexlegetøj til mænd, der kan tilfredsstille begge parter i akten eller kun manden, der er tiltænkt nydelsen.
Hvis det udelukkende er onaniprodukter, der ønskes, så findes der er en masse valgmuligheder til mænd. Det mest traditionelle er glidecreme. Det er en af de produkter, der bliver solgt allermest landet over, da glidecremen kan anvendes til flere forskellige formål – hvad enten man er alene eller sammen med en partner.
Glidecremen bør ofte anvendes, da spyt eller lign. ikke altid er nok – det undervurderes tit.

Start eventuelt ud med en penisring

Et andet stykke legetøj til den mandlige del af befolkningen er en penisring. Der er forskellige typer af penisringe, der strammer om roden, som sørger for en længere og mere kraftfuld erektion. De kan købes med eller uden vibration og samtidig også med tilføjelser, der kan stimulere en kvindes klitoris.
Selvom en penisring er et stykke sexlegetøj til mænd, så vil partnere også nyde særdeles godt at den nyvundne og intensiverede potens. Du kan se et bredt udvalg online her.

Det kan for mange være en smule intimiderende at skulle ud og købe sexlegetøj, men en af de ting, det er vigtigt at huske, er, at det næsten er lige så normalt at have legetøj i natskuffen, som det er at drikke morgenkaffe. Langt størstedelen af den danske befolkning har i en eller anden forstand haft kontakt med legetøj til voksne. De fleste vælger at handle deres varer online, hvor man kan sidde i fred og ro og undersøge de forskellige produkter. Det er ikke nær så grænseoverskridende, som det måske kunne være at besøge en fysisk butik.

Størstedelen af danske webshops, der forhandler sexlegetøj sender deres pakker helt anonymt, så det ikke kan ses på diverse posthuse, hvor pakken kommer fra.