Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange forbinder, det at sænke sin bil, som noget “Brian” agtigt at gøre. Så det noget man gør fordi man vil føle sig sej og køre gade ræs. Men det behøver slet ikke være derfor du vælger at sænke din bil. Der er nemlig en række fordele ved at sænke bilen. Men der findes også 3 forskellige måder at sænke bilen på.  

Den billige løsning 

Den første måde at sænke sin bil, er ved hjælp af et sænkningssæt, som er den “billige” løsning af de tre. Det bruges ofte af nogle som ikke har prøvet at sænke deres bil før og gerne lige vil prøve det af inden de køber en dyre metode og mere holdbar metode i længden. Den giver dog stadig stor komfort og sikkerhed, som de tre andre.  

Sportsundervognen 

Den anden metode hedder sportsundervogn. Her køber man et kit, som forvandler din undervogn til en magen til en sportsvogns undervogn. For eksempel arbejder støddæmperne i et sportsundervognskittet meget hurtigere end normale støddæmpere. Derudover er fjedre og støddæmpere afstemt med hinanden.  

Gevindundervogns kit 

Sidste mulighed er at du sænker din bil med et gevindundervogns kit. Dvs. at du faktisk kan indstille højden på bilen, ligesom du gerne vil have den. Det kan være en fordel hvis du f.eks. om vinteren ikke vil have den sænket, når der er sne og regn på vejen, hvor det er knap så behageligt at køre sænket. Men så til gengæld om sommeren kan have det sænket. 

Hvad er fordelen ved at sænke bilen 

Fordelen ved at sænke bilen er at bilen kommer til at lægge bedre på vejen, og giver en bedre følelse og styring af bilen. 
Det kan være en god ide at sætte dig godt ind i hvilken metode der passer bedst til dig, og til din bil for den sags skyld. Er det det økonomiske aspekt eller friheden, der vægter højst?