Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Alle kender til følelsen af tømmermænd efter en god bytur, hvor man måske har fået lidt for meget at drikke. Det kan dog nogen gange være ekstra slemt, og man kan oplever en stor hovedpine igennem hele dagen. Der findes dog nogle måder hvorpå man slipper for alt for mange tømmermænd, så man ikke behøver at ligge i sengen hele dagen.

Husk at drikke en masse væske

Når man kommer hjem fra en bytur om natten eller på de tidlige morgentimer, er det vigtigt, at man får drukket en masse væske, inden man går i seng. Det kan være med til at dæmpe ens tømmermænd, dagen efter, så de ikke bliver nær så slemme. I sammen omgang kan det være en god ide at tage lidt mad, inden man går i seng. Det virker på samme måde som væsken, så man ikke oplever alt for mange tømmermænd.

Drik ikke alt for kraftig alkohol

Hvis man gerne vil have lidt færre tømmermænd, kan det være en god ide at holde lidt tilbage med den kraftige alkohol, når du drikker. Stærkt alkohol kan give ekstra store tømmermænd, så man er endnu mere træt og smadret dagen efter. Her kan man være nødt til at tage nogle Strepsils, for overhoved at komme igennem dagen, hvis man har ondt i halsen efter for mange cigaretter Hvis man derfor gerne vil undgå for mange tømmermænd, skal man huske at holde tilbage med den stærke alkohol.

Drik med måde

Det bedste kur mod tømmermænd er at drikke med måde, så man ikke bliver alt for hårdt ramt. Det kan derfor være en god ide, hvis man holder øje med hvor meget man indtager i løbet af en aften i byen. Det betyder dog ikke, at man skal tælle alle de genstande, man indtager. Man kan i stedet prøve at stoppe, inden det er for sent. Folk har forskellige grænser, når det kommer til alkohol. Det er derfor forskelligt fra person til person.