Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I de fleste hjem er det kvinderne der står for indretningen. Derfor afspejler mange hjem typisk kvindens stil, og hjemmet kommer til at se feminint og fint ud. Derfor er det drømmen for mange mænd at få lov til at lave en såkaldt man cave, som på dansk kan kaldes et herreværelse. Dette værelse er primært mandens, og derfor er det også ham der står for indretningen. Hvis du har fået lov til at lave din helt egen man cave, får du her nogle gode idéer til, hvordan du indretter en fed man cave.

Gå ikke ned på teknik

For at gøre det til en ægte man cave, kan du ikke gå ned på elektronik. Først og fremmest er det vigtigt at have et stort TV på herreværelset, så der er mulighed for at se en masse fodbold eller en god actionfilm med gutterne. Derudover er det vigtigt med gode højtalere, så I kan høre noget fed musik sammen. Hvis I er vilde med at spille FIFA eller GTA, kan en PlayStation eller XBOX bestemt heller ikke undværes i den fede man cave.

Fede møbler

For at gøre det til en ægte man cave, er det vigtigt at have nogle fede og maskuline møbler. Det kan for eksempel være en lækker sofa i læder eller en god lænestol, hvor du kan sidde som en konge, mens du spiller FIFA. Mange mænd vælger også at investere i et billardbord eller et bordfodboldbord til deres mandehule, for at gøre den ekstra fed at mødes med gutterne i. På den måde er I sikret timevis af fed mandehygge, mens jeres kærester eller koner sidder i stuen og drikker te og snakker.

Fed vægdekoration

For at gøre herreværelset fuldkomment, er det vigtigt at have noget fedt på væggene. Du kan for eksempel gøre væggene fede at kigge på ved at hænge noget fototapet op. Du kan blandt andet hænge noget fototapet op med et retro motiv, som for eksempel lækre Marylin Monroe eller nogle fede containere, for at gøre værelset råt og mandigt. Du kan også få fototapet med motiv af en stenvæg, for et rustikt og fedt look.