Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man skal holde den perfekte hyggeaften, uanset om det er i stuen foran fjernsynet, eller om det er i haven i de lækre sommervejr, så er det svært at komme udenom pizza. Pizzaen er den perfekte fingermad, da det er et helt måltid men på samme tid ikke kræver andet end en tallerken eller en pizzabakke. Derfor er der mange som tyer til just eat eller andre hjemmesider, hvor man nemt kan bestille pizza fra den lokale restaurant. Men selvom det er super nemt at bestille en pizza til døren, så er der altså ikke mange pizzeriaer som gør det lige så godt, som man potentielt selv kan. Hvis man følger den rigtige opskrift, kan man nemlig selv lige pludselig være professionel pizzabager. Det som der trods alt er forskellen imellem en selv, og ham som lever af at lave pizza er udstyret, og her er det især ovnen der er til forskel. Pizzabageren har nemlig en rigtig pizzaovn som enten er en rigtig pizzaovn af sten eller en som kører på gas. Men det er faktisk ikke helt umuligt at få sig en rigtig pizzaovn derhjemme, det kræver nemlig bare lidt murerarbejde, og så er man næsten klar til helt perfekte pizzaer.

Find et godt sted i haven

Først og fremmest skal man finde et godt sted til pizzaovnen i haven, og her er det vigtigt at tænke sig om, da det ellers kan gå meget galt. Pizzaovnen kan blive op imod 300 grader varm, når man har tændt helt op for den, og hvis den læner sig op ad et træ eller lignende, så kan det gå meget galt. Det smarteste vil nok være at få den monteret på eller tæt ved terrassen, så så man nemt kan komme til og fra pizzaovnen.

Få hjælp af din lokale mure

Selvom en pizzaovn måske mest af alt ligner en hul sten, så er ikke alle og enhver som bare lige kan lave en stenovn som passer perfekt til pizzaer. Det er derfor en god idé at man enten får en murer til at klare arbejdet, eller at man i det mindste forhøre sig hos en, inden man går i gang. Find din lokale murer i Køge her.