Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Tiden hvor skønhedspleje til mænd var et tabu, er heldigvis mere eller mindre fortid. Alligevel er der en del mænd, der ikke snakker så højt om hudpleje, eller endnu værre slet ikke gør noget for det. Der er ikke nogen der gider at have tør og træt hud, og de fleste vil nok gerne holde deres hud så ungdommelig som muligt, i så lang tid som det kan lade sig gøre.

Man kommer rigtig langt med almindelige sund fornuft og en sund livsstil, men man drikker masser af vand, ikke udsætter huden for alt for meget sol, og ellers generelt passer på med kemikalier og diverse tilsætningsstoffer, når man rigtig langt.

Men her som sommeren går på hæld og efteråret så småt begynder at nærme sig, kan de fleste ansigter godt bruge lidt hjælp, da blæst (som vi har rigeligt af i Danmark), virkelig er noget af det, der kan være med til at tørre huden og og fjerne alt fugten.

Netop fugt er noget af det absolut vigtigste for huden, hvis den skal være sund. Der findes mange ansigtscremer, der er påfører huden fugt. Det er forskelligt fra mand til mand, hvilken creme der passer bedst, da hudtyper er forskellige, men generelt er det en god ide at benytte en med så få skadelige stoffer som muligt. The Organic Pharmacy laver denne super lækre creme, som kan benyttes af alle og har en lækker duft, konsistens og ikke mindst effekt. Du kan blandt andet købe den hos Bellabellacci.dktop-moist-cream