Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Rigtig mange passer desværre ikke særlig godt på deres hjem, og sørger ikke for at få luftet ud løbende hver eneste dag. Det anbefales at man som minimum lufter ud i sit hjem 3 gange af 5-10 min. så der kan komme friskt ilt ind i rummet. På den måde kan du skabe et rigtig godt indeklima i dit hjem. Der er mange gode grunde til at du skal sørge for et sundt indeklima i dit hjem.

Kan være svært at huske det

Vi har alle en travl hverdag med jobs, børn eller andre ting som fylder rigtig meget, og det er derfor de færreste som husker at få luftet godt ud, ved evt. at åbne døre og vinduer, for at lave noget gennemstrømning. Får man ikke gjort det tilstrækkeligt risikere man at huset kan få skader, i form af skimmelsvamp, fugt, osv. Udover at det er et slag nedad i husets vurdering, så er det også sundhedsskadeligt at befinder sig i. Det har altså stor betydning at du husker at få udluftet godt ud så ofte som muligt.

Hvis du ved at du ikke får det gjort

Så bør du finde et andet alternativ, som kan hjælpe dig med at få noget udluftning af huset gjort. Et godt råd er at du tager kontakt til en VVS-installatør, og får noget rådgivning omkring et ventilationssystem, som kan installeres i hjemmet. Hvis du får installeret sådan et ventilationssystem, vil du faktisk kunne holde huset iltniveau, temperatur og fugtighed på et stabilt niveau som tilsammen skaber en et godt og sundt indeklima for din familie. Udover at et ventilationssystem hjælper dig med indeklimaet i form af fugtighed osv. så tager den faktisk også helt op til 60 % af alt støv i dine rum. Du skal derfor heller ikke bekymre dig nær så meget på rengøring som du gør nu.

Der er massere af fordele at slå på, og der er derfor ingen grund til at lade være med at få installeret sådan et system i hjemmet.