Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I det samfund vi lever i i dag, sidder vi utroligt meget ned i løbet af dagen. Enten går vi i skole, ellers sidder mange af os ned på et kontor omkring 8 timer om dagen. Dette er utroligt dårligt for vores holdning, da vi sidder foroverbøjet med hovedet ned i vores computer flere timer om dagen. Dette gør, at vi begynder at sidde og stå foroverbøjet med skulderne skubbet fremad. Ikke bare er dette usundt og giver dårlig ryg i længden, men man fremstår også mindre selvsikker og attraktiv. Derfor er det vigtigt for alle at gøre hvad de kan for at opnå en bedre kropsholdning.

Træn hele kroppen

For at kunne opnå en bedre kropsholdning er det vigtigt at træne hele kroppen og især ryggen. Dette gør det nemmere at vende kroppen til at have en sund rang kropsholdning igennem hele dagen. Det er dog farligt at overtræne brystet, da brystmusklerne så vil trække skulderne frem i en usund position. Svømning kan anbefales, da det træner hele kroppen og på samme tid kræver en udstrakt krop.  

Kig efter i spejlet

Når man ikke er vant til at gå med tilbagetrukne skuldre og rang ryg, så kan det godt være svært at huske. Derfor er det vigtigt at minder sig selv på det ofte. Hvis man er ude og gå en tur, kan man kigge sig spejle og butiksruder, når man pacere dem. På den måde kan man se, om man går ordentligt.

Benyt holdningskorrigerende tøj

Man behøver dog ikke klare alt arbejdet selv, man kan nemlig hente lidt hjælp hos holdningskorrigerende tøj. Holdningskorrigerende trøjer er designet til at hjælpe en med at holde en sund kropsholdning. De trækker tilbage i skuldrene og strækker ud i ryggen, uanset om man står op eller sidder ned. Find dem her i dag.