Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du et par hjemmearbejdsdage i løbet af året, og har lavet dit eget hjemmekontor, kan du med fordele spare penge på netop kontorartikler ved at handle på nettet. Mange webshops yder en rigtig god service omkring levering lige til døren også med store og uhåndterbare produkter.

De fleste mennesker orker ikke at skulle ud og købe de små kontorartikler, som papir, papirclips, blækpatroner og mange andre småtterier. Kontorartikler er ting som man går ud fra altid er tilgængeligt, og man gider ikke til at sætte tid af, til at kører ud i de små byggemarkeder og handle ind.

Køb printerpatroner på nettet.

I dag kan man investere i en printer til blot 199 kr. Det er ikke selve printeren som koster penge men derimod farvepatronerne til den. De fleste elektronikforretninger anbefaler at købe ekstra patroner ved køb af ny printer, da de patroner som sidder i fra starten, ikke indeholde så meget farve. Derfor er det en god idé at købe ekstra patroner, bare ikke i elektronik forretningen, da de ofte tager ekstreme overpriser for patronerne. Vent med at købe dem til du kommer hjem, og har lavet et par prints, og så bestil dem hjem fra nettet. De fleste forhandler anbefaler også at bruge originale blækpatroner. Den eneste grund til det er, at fortjeneste ofte er højere. Det eneste der spiller en rolle for lige præcis blækpatroner er den passer i den pågældende printer og at farven er tæt. Selvom du købet originale blækpatroner, kan farven tørre ud og du skal igen skifte patron. En af de største forhandler af blækpatroner på nettet er Inkpro.dk, som har danmarks største udvalg af printerpatroner og tilbehør på nettet. En en ekstra god service, som Inkpro giver, er en gratis blækpatron ved køb. Det kan både være en som passer til epson, canon, hp og mange andre.