Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ingen hemmelighed at os danskere har taget iPhone til os med storm. iPhones er blandt manges favorit og vi er vilde med de nye modeller. Apple har lige offentliggjort et nyt event, som ligger i den 5.-9. Juni. Det er dog ikke et af deres traditionelle Keynote arrangementer, hvor ny hardware bliver offentliggjort, men derimod en udviklerkonference. Deres Keynote hvor offentliggørelsen af iPhone 8 højst sandsynligt bliver offentliggjort, finder først sted til efteråret. Så hvis du står og skal investere i ny telefon lige nu, bør du se top 30 på bedste mobiltelefoner lige nu, og overveje en af følgende. Vi har kigget nærmere på et par stykker, og giver et bud på hvilken du skal vælge.

Som vi ser der er der 3 mobiler som der er værd at vælge, hvis du bruger telefonen i de daglige arbejde, og du vil have en telefon du kan stole på til enhver tid. De 3 bud kommer her:

  1. iPhone 7 Plus – iPhone 7 er vandtæt og støvtæt i henhold til IP 67-standard. Den betyder den kan klare at være i 1 meter dybt vand i 30 minutter. Skærmen på den iPhone 7 er 25 procent lysere og bedre farver end de tidligere iPhones. 3D touch er også blevet væsenligt forbedret.
  2. Samsung Galaxy S7 – Skærmopløsningen er med 2K på samsung Galaxy S7 og er af typen Super Amoled. Skærmen har en always on-funktion, hvor man kan se ur og dato samt batteriniveau på mobilen. Skærmen er med Corning Gorilla Glass 5 – den nyeste skærm-type fra producenten Corning.
  3. Huawei Mate 9 Pro – Bedste Andriod telefon til dato! Det har flere anmeldelser sagt.  Med en skærm på 5,5 tommer kan det være lidt svært at bruge Mate 9 Pro med kun én hånd som udgangspunkt. Telefonen har også et vildt batteri på 4.000 mAh, hvilket er noget mere end dens konkurrenter.

Overvej nøje en af disse telefoner. Ellers kan du vente til februar hvor Samsung Galaxy S8 kommer eller til efteråret hvor iPhone 8 højst sandsynligt offentliggøres.