Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Lad os være ærlige; tiden er simpelthen løbet fra klassiske cigaretter. En gang var det cool og maskulint, at stå med en smøg i mundvigen, mens man knoklede, men også stilrigt, at sidde ved cafebordet og ryge en stille smøg. Flere års intensive anti-rygnings-kampagner har været succesfulde, og de har for alvor ramt rygeren på både selvtilliden, og ryet som klassens hårde dreng er ændret til, at det nu er lidt mindre cool at smøge den. Så nu slår tobaksbranchen tilbage med et både smart og cool produkt.

Når den klassiske cigaret ikke længere er cool, hvad gør man så? Marlboro-manden er længe død, og EU og andre domstole vil ikke længere tillade annoncering og reklame med røg. Svaret er i følge den internationale tobakslobby at ændre produktet. Til noget sundere, noget grønnere og noget, som ikke skader omgivelserne.

E-cigaretten erstatter smøgen

E-cigaretter bliver det nye sort – i hvertfald hvis man spørger tobaksbranchen. E-cigaretter fungerer på en fundamentalt anden måde og man er fri for den voldsomme stank, som vi kender den fra værtshuse og cafeer. E-cigaretter fungerer således, at man vælger den e-væske eller såkaldte flydende “tobak”, man gerne vil ryge. Det kan dufte forskelligt og være udformet med alverdens smage og dufte. Flere forhandlere på nettet har i hundredevis af e-væsker, som du kan vælge imellem.

Damp dig cool

Ja, det er svært at stoppe med at ryge, og ja, det er ikke længere populært at være ryger. Men med e-cigaretter er du sikret en mere cool attitude. Cigaretter stinker, mens e-cigaretter dugter. Cigaretter ryger og oser, men e-cigaretter udgiver naturlig damp, som forsvinder og dufter imens. Samtidig, så ser en e-cigaret faktisk ret sej ud, og kan personificeres lige til dig og dit behov.

Står du med et ønske om at stoppe med at ryge, så prøv den nemmere vej ud af afhængigheden med e-cigaretter, for det er bare noget sejere at dampe, end det er at ryge.