Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hunden er mandens bedste ven, og din maskuline fremtoning er en helhedspakke som vurderes på baggrund af alt omkring dig. Derfor gælder det også om at have styr på din hund. Den skal være velopdraget og sund, og så skal du se den som en afspejling af dit eget ydre.

En god ven er én man kan spejle sig i, og sådan er det også med din hund og dig. Din hund er en forlængelse af dig, er altid loyal, lytter altid og forråder dig aldrig. Den vil altid være ved din side, og man siger jo, at en hund er det eneste man kan regne med i denne verden. Derfor skal den også behandles som dit kæreste eje.

Det rette foder for sund pels

Hundefoder er mange ting, og ligesom alt andet spænder spektret vidt fra skrald til gourmet. Men der er også mange fælder – Ikke alle hundeejere tænker sig godt nok om, når der skal handles foder. En god tommelfingerregel er, at du skal handle der, hvor de professionelle handler. Køb dit foder hos en kennel eller én der lever af at opdrætte kvalitetshunde. Essential Foods er meget populært hos opdrættere, så det var klart et sted, du burde kigge.

Hos Essential Foods arbejder man ud fra det seneste dogme indenfor dyrefoder. Meget ligesom palæo-diæten, som ruller ind os moderne mænd, så tager Essential Foods udgangspunkt i dyrets oprindelige kostbehov. Diæten er altså baseret på store stykker kød, rigeligt med frugt og grønt og det sker for at sikre det stabile blodsukkerniveau, som dyret ville have i naturen.

Motionér med hunden – så er I begge sunde

Trim din hund, som du trimmer dig selv – Ud i naturen og brug den sammen med din hund. Få jord under neglene, ned og lig på maven, og så skal der ellers løbes indtil du og hunden trækker om kap efter vejret. Rigtig god fornøjelse.