Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis man arbejder i en virksomhed af en vis størrelse, er der en god sandsynlighed for at man har prøvet at være med til et teambuilding arrangement. Hvis man har det, er der også næsten en lige så stor sandsynlighed for, at man har prøvet at være med til et teambuilding arrangement, der var spild og tid, og hvor man ikke fik meget ud af de timer, der blev brugt.

En af de helt store fælder ved teambuilding er, at det fleste mennesker i virksomheder er meget forskellige, og derfor ikke vil synes de samme ting, hvilket gør det svært at lave et arrangement, der passer til alle. Sådan behøver det dog ikke være, og det er det da heller ikke, hvis man får fat i de rigtige arrangører af kurserne.

Ofte handler det om at finde en fællesnævner, der rammer så mange som muligt, og tage udgangspunkt i dette. Dette kunne eksempelvis være mad, som de fleste mennesker sætter pris på. Event Bureauet Event Republic har eksempelvis noget, der hedder Gastronomsik Teambuilding, hvilket er en moderne form for teambuilding, som mange uden tvivl vil finde langt mere interessant, end at få nogle klodser til at passe sammen, eller danne en kæde uden at røre jorden, eller hvilke andre ting, der kan forekommer.

Hvis du på nogen måder sidder i en funktion på din arbejdsplads, hvor du har medbestemmelse, eller hvis du har mulighed for at komme med inputs til nogen der har, så vil vi på det varmeste anbefale, at du foreslår denne måde for teambuilding.