Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og der går ikke længe før vi alle (eller i hvert fald mange af os) sidder samlet med familierne, spiser mere end vi burde, og er klar til en overflod af gaver. Det kan være svært at finde en gave til konen, kæresten eller lignende, og der er mange, der febrilsk løber rundt i dagene op til jul og forsøger at finde den helt rette gave.

Det er dog ikke kun mænd, der har problemer med at finde gaver til deres udkårne. Det kan nemlig også være svært at finde gaver til os mænd. Mange af os har nemlig rigtig svært ved at finde på gaveønsker. Langt de fleste af os har hvad vi skal bruge, og står ikke nødvendigvis lige at mangler noget, og så kan det være svært at ryste nogle ønsker ud af ærmet.

Der er dog også nogle ting, som man aldrig kan få for meget af, og her tænker vi ikke på verdens mest kedelige klassikere som boxershorts og strømper. Vi bliver dog i kategorien for tøj, noget af det du med god ro i dit modehjerte kan skrive på ønskesedlen i år er en sort cardigan. Populariteten på cardigans kører lidt op og ned i sæsonerne, men for tiden er det et sikkert kort, så hvis du ikke allerede har en eller flere lækre cardigans i skabet, er det en af de ting du skal skrive på ønskesedlen.

Det skal naturligvis ikke være den helt kedelige fra H&M, men gå efter et lækkert mærke som Mads Nørgaard, Comme des Garcons –  Du kan finde inspiration her.