Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I skrivende stund er der 9 dage til jul, og hvis du ikke allerede har styr på gaven til kæresten eller konen, begynder koldsveden måske så småt at pible frem. For hvad skal du finde på i år? Det er problemet som tusindvis af danske mænd står med hver eneste år omkring denne tid. For rigtig mange er den 23. december dagen, hvor det hele skal overstås i sidste øjeblik. Det kan være, at du er en af dem, men der er også en god sandsynlighed for at du egentlig gerne ville have det overfået og ikke stresse over det lillejuleaften – hvor du også kunne bruge tiden på at se El Classico i år.

Vi har samlet nogle gode bud på, hvad du skal købe, hvis du vil være sikker på at ramme plet. Parfume, smykker og undertøj er blandt de mest købte gaver, og derfor er der pr automatik mange, der tror, at de skal holde sig væk fra det, men det modsatte er rent faktisk ofte tilfældet. Der er nemlig en rigtig god grund til at netop disse ting hitter – fordi de er universelle og skaber glade.

Undertøj viser hendes, at du stadig tænder på hende og tiltrækkes af hende. Parfume gør lidt det samme, og signalerer at du gerne vil være tæt på hende og dufte til hende. Endelig er der smykkerne, der måske er noget af det der i flest år, har været blandt de foretrukne gaveartikler. Smykker er en gave der varer ved og bliver ved med at give.

Smykker findes i stort set alle afskygninger og ikke mindst prisklasser. Gå efter de klassiske danske designs som Georg Jensen og Ole Lynggaard smykker, de laver lækre smykker i en stil der er tidløs, som kan bruges af kvinder i alle aldre.