Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sneen vælter i disse dage ned over landet, og det vidner om vinterens snarlige komme. Officielt er det ikke vinter endnu, selvom termometeret viser minusgrader. Det betyder dog, at julen nærmer sig med hastige skridt. Det er en god ting, men det er også på tide, at du får købt dine julegaver — og lige nu kan det faktisk betale sig at være ude i god tid. I bogstaveligste forstand. I hvert fald hvis din mand kan lide at klæde sig pænt.

Lige nu kan du nemlig få en rabatkode til Kaufmann ved at klikke her. Ved at anvende rabatkoden kan du spare op til 50% på tøj hos Kaufmann. Derudover holder de udsalg, hvor udvalgte varer er nedsat med helt op til 50%. Med andre ord har du altså de bedste forudsætninger for at gøre et rigtigt julekup, som kan spare dig for lidt penge — noget, der er tiltrængt i julen, hvor det handler om at gøre noget godt for andre, men man også godt må tænke på sig selv og sin pengepung.

Black Friday er lige om hjørnet

Vil du spare penge på julegaverne, så kan du med fordel også vente til sidst i denne måned. De danske butikker har nemlig taget det amerikanske fænomen, ‘Black Friday’, til sig, og det går i al sin enkelhed ud på, at priserne nedsættes med mange procent op til julesalget. Nærmere betegnet den sidste fredag i måneden.

I år falder Black Friday derfor d. 25. november, og her vil du altså have mulighed for at gøre et kup i de fleste fysiske butikker. I hvert fald dem, der er hoppet med på bølgen. Butikkerne holder desuden længe åbent, så der er mulighed for at handle efter arbejde. Det kan derfor godt betale sig at gemme nogle penge til sidst på måneden, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at score en billig julegave.