Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Nogle mænd føler måske, at jul ikke er særlig mandigt. At det ikke er maskulint at gå op i en højtid som jul. Det er dog langt fra tilfældet. Det er ligeså hyggeligt, når mænd går op i jul, som når kvinder gør det. For at gå op i jul, behøver man ikke elsker små røde nisser. Der er masser af andre former for traditioner, som du kan være en del af.

Julekalender

Man kan i dag få alverdens julekalender. Uanset hvor gammel man er, så er det alligevel lidt sjovt at få en lille gave hver dag. De sidste par år er der kommet flere forskellige julekalendere på markedet. Der er nemlig også kommet flere med øl, rom, whisky og spiritus generelt. Du kan altså sagtens få en maskulin julekalender, som ikke behøver at indeholde kinder chokolade.

Julesweater

Noget der virkelig kan få gang i julestemningen til en julefrokost, det er en julesweater. De har i mange år været meget populært i flere film, men har de sidste par år også været populære blandt flere mænd og kvinder i Danmark. Du kan finde et stort udvalg af juletrøjer til mænd her.

Julelys

Julelys er noget af det, som du især kan stå for i hjemmet. Det gælder både ude og inde. Den må gerne få ekstra gas udenfor, så strømregningen ryger i vejret. Det er både til glæde for jer selv og jeres naboer. Det skaber en helt særlig stemning på jeres vej, hvor man får lyst til at julehygge endnu mere.

Julefrokost

Hvis der er noget, som virkelig er for mænd i julen, så er det julefrokost med vennerne. Det er årets fest, hvor den virkelig kan få fuld skrue. I kan sørge for at få mad udefra, så I ikke selv skal stå med det og så ellers blot hygge jer med god mad og snaps.