Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

De fleste mennesker ejer en mobiltelefon. Og det er med god grund. Den kan nemlig bruges til rigtig mange ting, som man førhen skulle bruge en computer til. Derfor er det også vigtigt, at den mobiltelefon, man har, lever op til nutidens standarder. Og det gør den nye iPhone 7 i dén grad. Der er nemlig blevet skruet op for alle knapper, hvad angår ydeevne. Telefonen egner sig altså godt til alle formål — uanset om man skal bruge den til at spille spil, redigere billeder, streame musik og film eller noget helt fjerde.

Ydeevnen egner sig især til gaming, og det er noget, man kan forvente, at Apple og de spilproducenter, der udvikler spil til systemet, vil komme til at gøre brug af. Derfor egner den nye iPhone 7 sig særdeles godt til det mandlige publikum, der i større grad end kvinderne bruger mobilen til at spille på.

 

Kameraet har fået en overhaling

Apple har især fokuseret på at gøre deres kamera bedre. Og det er de lykkes med. Kameraet er nemlig blevet væsentligt forbedret i iPhone 7 og iPhone 7 Plus, og det er især det dobbelte kamera, der imponerer. Der mangler dog endnu den nye fokusfunktion, der gør det muligt at anvende dobbeltkameraet i Plus-versionen som et rigtigt kameraobjektiv. Den vil først komme, når den næste softwareopdatering ruller ud senere på året.

Selvom denne funktion ikke er at finde i den almindelige 7’er, så er der også sket et løft ift. iPhone 6S. Det nye kamera har nemlig en blændeåbning på f/1.8, hvorimod den gamle version i iPhone 6 havde f/2.2 — og det kan virkelig mærkes. Desto mindre tallet er, desto mere bliver naturligt bliver billedet. Der er altså sket store forbedringer på kamerafronten.

Her er altså tale om en gave, som enhver mand med garanti vil sætte pris på. Klik her for at få det bedste tilbud på telefoner uden mobilabonnement.