Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det bliver mere og mere populært at have en såkaldt mandehule i hjemmet. Familiens mænd sætter pris på at have et sted, hvor de kan trække sig lidt tilbage fra hverdagen, slappe helt af og nyde en aften med gutterne. Der er ikke en fast opskrift på, hvordan man indretter en mandehule, der er nemlig rig mulighed for at sætte sit personlige præg på rummet. Her finder du eksempler på, hvad man typisk finder i en ægte mancave, og forhåbentligt kan du få lidt inspiration til din egen.

#1 – En hjemmebar

Der skal være mulighed for at nyde en god drink i mandehulen. Og hvilken bedre måde at gøre det på end i en hjemmebar? Placer et barbord og et par rustikke barstole og skab dermed muligheden for at nyde en god whisky i hjemlige omgivelser.

#2 – Køleskab

I enhver mandehule skal der selvfølgelig være et køleskab. Heri skal være kolde sodavand og kolde øl, så man kan forkæle sig selv på en varm sommerdag, eller bare fordi man kan.

#3 – Snacks

Til en god drink eller en kold øl hører selvfølgelig snacks. Sørg altid for at have et par poser chips, peanuts eller popcorn liggende, man ved aldrig, hvornår man får brug for det. Det giver desuden billige point fra lækkersultne gæster.

#4 – Fladskærm og spillekonsol

En rigtig mandehule kræver en stor fladskærm og en PlayStation. Hvad enten der er Champions League-finale, eller I bare har lyst til at spille GTA, kan du og vennerne samles om skærmen til både hygge, spænding og underholdning.

#5 – Poolbord

Et sikkert hit er også at placere et poolbord i rummet. Pool er en hyggelig aktivitet egnet til både begyndere og øvede. Hvis du ikke har plads til et poolbord, kan du i stedet investere i et bordfodboldbord eller et dartspil. Alle tre ting falder normalt i god jord hos gæsterne.