Projekt beskrivelse

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der var en gang hvor det at samle på ure, mere eller mindre udelukkende var forbeholdt velhavere med hunderede tusinder af kroner til at investere i deres hobby. De senere år er der kommet flere og flere ursamlere til, og der er kommet større fokus på ure. Der er naturligvis stadig stor prestige i de største mærker som Tag Hauer, Omega, Rolex, Philippe Patek og lignenden, men der er også mange andre mærker i en helt anden prisklasse, som man er begyndt at samle på.

Et ur bliver en del af ens beklædning, og ligesom man ikke går i det samme tøj hver dag (medmindre man er Mark Zuckerberg eller Steve Jobs typen), er der også mange der sætter pris på, at kunne skifte ur, så det passer til dagens beklædning, og derfor er der efterhånden også mange mænd, der har flere ure at vælge imellem, og ikke lader sig nøjes med et enkelt. Desuden er et ur væsentlig mere tidløst end det meste tøj er det, og derfor en mere sikker investering.

Hvilke ure du skal købe, skal være op til dig selv, da det ligesom alt andet er en smagssag, men hvordan du skal opbevare dem, vil vi gerne komme med et forslag til. Hos Livingoodies finder du nemlig denne vildt lækre urkasse, som uden tvivl vil klæde dine ure.

Skærmbillede 2016-08-15 kl. 09.31.08

Det er en enkelt og lækker kasse, som er betrukket med spansk læder, hvilket giver den sidste finish af super lækker kvalitet og gør den endnu mere eksklusiv at se på. Der er plads til 10 ure, og du kan desuden have manchetknapper skjorteklips og lignende i. Uden tvivl en genstand, som dine kone eller kæreste kan bliver misundelig på, og om vennerne kan blive imponeret over.