Projekt beskrivelse

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ligesom mange af os andre, er du nok også afhængig af musik, og hvis du er ligesom os, så går du også eller mindre konstant rundt med hovedtelefoner i ørene til de nyeste toner på Spotify, Apple music eller hvor du nu får dit musikalske fix fra. Der er nok også en stor sandsynlighed for, at musikken kommer fra en iPhone.

Hvis du kan nikke genkendende til disse, har du sikkert også de karakteristiske hovedtelefoner der fulgte med telefonen, da du købte den. Der er ingen tvivl om, at de er blevet længder bedre end de var for et par år siden. Voldsomt gode er de dog stadig ikke, og en ting de i hvert fald ikke er, er pæne. Den helt klassiske kedelige plastikskal er langt fra noget designmæssigt mesterværk.

Heldigvis er det ikke svært at finde en pænere og ikke mindst bedre version, også selvom du måske ikke lige har lyst til at investere flere tusinde kroner i et par store hørebøffer der fylder hele dit hoved – du er trods alt nok ikke teenager mere.

Du kan hurtigt købe dig fattig i Bose, Beats, B&O og lignende, hvor du får en glimrende lyd, men i den grad også betaler for navnet. Vi er stødt på disse super lækre in-ear hovedtelefoner fra Kreafunk der på en fed måde kombinere kvalitet både designmæssigt og lydmæssigt.

Med dem på er du sikker på at få god lyd og samtidig skille dig lidt ud fra de intetsigende Apple hovedtelefoner, som så mange millioner render rundt med verden over. Kreafunkk hovedtelefonerne koster lidt mere end Apples, men kan erhverves til under 300 kroner. Du kan blandt andet købe Kreafunk hos Livingshop