Projekt beskrivelse

Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mobilen til manden som har alt! Det er måske lidt for tidligt at sige, men alt tyder på at den nye iPhone 7 vil få Apple på rette vej igen, og fansene er klar til at tage imod.

Her d. 12 september skulle Apple gerne lancere deres Keynote, som rygterne går på at de vil komme med en ny iPhone. Efter sidste event, hvor de kaldte den, dengang nye iPhone for iPhone 5SE, er det stadig uvis om navnet på den nye iPhone kommer til at hedde. Men en ting er sikkert, det er at den kommer og at hvis du som gadget mand vil være med på beatet, må du have fingrene i den så snart den udkommer.

Men hvad kan vi forvente af iPhone 7?

Der er store forventninger til hvad den nye iPhone kommer til at kunne. Rygterne siger at der ikke kommer de helt store designmæssige ændringer, i forhold til iPhone 6. Dertil skal sige, at rygterne går på at den nye telefon skulle blive 1mm. tyndere end 6’eren. Det er til trods for alle de problemer den tidligere iPhone skabte, med “bendgate” skandalen. Her var brugere meget kritiske overfor at telefonen kunne blive bøjet i lommen, hvis du blot havde den i bukselommen og bøjede benet. Apple fik hurtigt rettet op på problemet, og den nye iPhone skulle være lavet i et stærkere materiale. En anden ting som Apple fans er nysgerrige efter er nye funktioner som trådløs lyd kabel, trådløs opladning og at telefonen skulle blive 100% vandtæt. Det er alle 3 funktioner, som ikke er bekræftet, men funktioner som mange ønsker. Hvis du vil holdes opdateret omkring den nye iPhone 7, skal du klikke dig ind på telepristjek.dk. Siden opdateres løbende både med nyheder om produkterne, men også hvilke priser og abonnementer der bedst kan svare sig til den enkelte forbruger.