Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvem har ikke i en lille brandert eller i gode venners lag, haft lyst til at åbne sin egen bar?
Men hvad skal man have styr på inden man kan åbne sin egen bar? Det kræver lidt mere end bare et lokale og et fadølsanlæg. 

Hav en god kapital og lav et budget 

Det er vigtigt at du har en god start kapital, da indskud, inventar og vare, personale mm. Koster mere end man lige regner med, og sørg for at have et ordentligt budget, med en ordentlig plads til uforudsete udgifter, da man hurtigt kan blive overrasket over hvad tingene koster, samt at en bar/café ofte skal have bygget et ordentligt omdømme, inden man har mange kunder.  

Forny dig hele tiden 

Det er vigtigt at din bar er klar på forandring og fornyelse hele tiden, en bar/cafe kan hurtigt dø ud, hvis det er det samme der sker og det samme man kan købe derinde. Så hvis tingene ikke fungere, så prøv at kom med nye ideer til hvad man så kunne gøre i stedet. 

Lokaler og placering 

Inden du finder de første og de bedste lokaler du kan finde, så skal du finde ud af hvem din målgruppe af, og hvor de befærder sig henne, og forsøge at finde lokaler i det område. Kig på hvor konkurrenterne er og hvor mange der er. Hvad kan du gøre der er bedre eller anderledes end dem?
Når du har fundet den rigtige placering, skal du også finde de rigtige lokaler, hvis du har en ide om hvordan din bar/Cafe skal indrettes.  

Hvordan får man kunderne ind i baren? 

Det er vigtigt at man har noget der lokker folk ind i baren eller cafeen. Her er kridttavler ude foran en god ide, skriv noget sjovt eller fangende, eller skriv om hvad du har af tilbud.
Hav nogle fine relevante facader, måske med borde og stole udenfor, hvis det er muligt.
Lav flyers som åbningstilbud, hvor folk kan få en gratis øl, hvis de viser flyeren f.eks. det gør at de gemmer den, måske viser den til andre, og kommer og besøger dig. Hvis de så har haft en god oplevelse, kommer de igen.