Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du skal til at købe julegaver til en handyman, så kan det hurtigt blive svært, for ofte så ønsker de sig ikke særlig meget, men vi har lavet denne guide for at hjælpe dig med at komme på nogle anderledes og sjove gaveideer til den typiske gør det selv handyman.

Rundsav – Er der noget en rigtig handyman altid kan bruge, så er det nyt legetøj, helst noget stort og noget som virkelig kan ødelægge ting. Hvad er derfor bedre end en stor rundsav? Er du i tvivl om hvilken type rundsav du skal gå efter, så se denne guide til valg af rundsav på Tjek24.dk.

Høreværn – Når ham handymanden render rundt ude på byggepladsen så bliver han også udsat for meget larm, store maskiner der står og larmer og meget andet. Man skal derfor passe godt på sine øre og det gør man bedst ved at have høreværn på.

Ny elektronik – En rigtig handyman elsker ny elektronik, det kan være alt fra en ny telefon til et nyt fjernsyn. Det kunne også være en spillekonsol eller måske noget af det nye indenfor virtual reality, tag eventuelt ud i en af de store elektronik butikker og forhør dig hvad der er hot og nyt på markedet.

Massage & Wellness – Måske tænker du wellness og en handyman, det hænger ikke sammen. Men det gør det måske så alligevel, for en handyman bruger sin krop meget og slider hårdt på den, derfor er der også mange som har rygproblemer og andet. Det kan du komme til lidt til livs ved at give ham en tur til massør eller andet.

En espressomaskine – Rigtig mange håndværkere og handymænd drikker kaffe for at få energi til en lang og hård dag, mange vælger dog med at starte dagen på en kedelig pulverkaffe, det er der ikke meget spændende ved. Med en god espressomaskine er det både nemt og enkelt at lave en cremet og lækker kaffe på få sekunder.

En oplevelse – Hvis du søger efter en gave til handymanden der elsker at opleve nyt, så giv ham en oplevelsesgave. Det kan være alt en storbyferie, til et slotsophold i danmark, til en tur i en Ferrari eller Lamborghini.

Som du kan se så er der rigtig mange sjove og anderledes gaveideer at finde til den typiske handyman, vil du gerne have flere ideer så besøg en side som Gavespot.dk. Her kan du finde hundredvis af gaver til ham og hende, samt til diverse lejligheder.