Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

En mobiltelefon udsender et stærkt signal om, hvem du er som person. Ejermanden (eller -kvinden) pålægger altså en stor værdi i sit valg af mobiltelefon, og derfor er det heller ikke alle, der bliver glade for at få én specifik telefon i gave frem for en anden. Det skyldes, at det ikke bare er telefonen, der bliver givet i gave – det er en form for livsstil.

Men kan du så overhovedet givet din kæreste, et familiemedlem eller en ven en mobiltelefon i gave? Det kan du godt. Men det kræver enten, at du kender ham rigtig godt, og ved hvilke værdier han står for, og hvilke værdier han gerne vil udsende. Medmindre han specifikt ønsker sig én bestemt model, så du slipper for at skulle lege livsstilsekspert.

Hvis du gerne vil vide, hvilken mobiltelefon du skal give til manden i dit liv, din gode ven eller et familiemedlem, så bliver du nødt til at finde ud af, hvad personen står for, og hvad denne gerne vil opfattes som.

 

Den populære type med styr på tingene: Hvis personen, du gerne vil give en gave til, opfatter sig som en person, der har styr på tingene, så er der stor sandsynlighed for, at han foretrækker den nyeste iPhone.

Den kvalitetsbevidste, men alternative nørd: Er personen, der skal have telefonen, en kvalitetsbevidst ‘nørd’, der helst ikke vil følge strømmen, så vil en Samsung Galaxy S7 (eller en nyere model, når denne udkommer) være et godt bud på en telefon, der passer til denne person.

Den praktiske type, der gerne vil have at tingene virker: Denne person går ikke specielt meget op i, hvilke signalværdier der følger med telefonen, og her vil du ofte kunne komme rigtig langt med bare at bruge hovedet, og undersøge hvilken telefon, der matcher de specifikationer, en god telefon skal have. Du kan se en guide til de bedste telefoner på markedet her.