Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Savner du, at dit hjem har noget personlighed og kant? Vil du gerne have, at når andre træder ind i dit hjem, så kan de se, at det er dig, der bor her? Det kan være rigtig sjovt at indrette, men det kan faktisk også være rigtig udfordrende at få skabt noget, der bare spiller. Det vigtigste når du indretter er, at du får skabt et hjem, du føler dig tilpas og hjemme i.

Brug flere farver

Helt generelt er det sådan, at flere farver i et hjem skaber mere personlighed. Det er meget forskelligt, hvor meget farve folk kan lide, men i hvert fald vil lidt farve pynte i de flestes hjem. Du kan altid selv skrue op og ned for mængden. Hvis du kan lide det enkelt og neddæmpet, kan du nøjes med et par farvede vaser eller nips. Ellers kan du springe ud i en farvet sofa, væg el.lign. Hvis du går efter nogle farver, der er lige dig, vil dit hjem også automatisk blive mere personligt.

Pynt dine vægge

Der er ikke mange, der overvejer, hvor meget du egentlig kan gøre med væggene i dit hjem. Du tænker måske meget i møbler, nips osv. Men faktisk findes der rigtig mange typer vægbeklædning, der kan være med til at give dit hjem meget mere kant og personlighed. Du kan lave en spejlvæg, en korkvæg, en væg med en kæmpe opslagstavle, en stenvæg og meget mere. Du kan finde en masse forskellig pynt til dine vægge hos Wallshop.

Vælg den rette belysning

De fleste undervurderer, hvor meget den rette belysning egentlig kan gøre for et rum. Den belysning du vælger, er helt afgørende for, hvordan stemningen bliver. Derfor er det altid værd at gå lidt ekstra op i at vælge de rette lamper og pærer.