Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Firmagaver er blevet ganske populært de senere år. Det er langt det nemmeste for virksomhedsejere at give et gavekort, hvor de ansatte selv kan vælge deres gave, fremfor at købe et eller andet, som alligevel risikerer at blive byttet.
Det er naturligvis samme sang, når man køber gaver privat til sine kære, men her er der alligevel et eller andet over at se sine familiemedlemmer pakke deres gaver op, når man selv har købt gaven.

I dagens Danmark er det ikke længere kun julegaver, der bliver delt ud til de ansatte. Personalepleje er blevet en stor del af flere virksomheders CSR-politik og i forsøget på at holde på virksomhedernes medarbejdere, bliver der eksempelvis del gaver ud op til påskedagene – de såkaldte påskegaver. Det er som regel lækre chokoladeæg eller skåle, som kan bruges til påskefrokosten, der bliver givet i sådanne gaver. Se eksempler her.

Vi hører tit, at det kan være svært at finde en passende personalegave til mænd, da man før har set, at det alligevel er deres koner eller kærester, der træffer beslutningen om, hvad de skal have med tilbage til hjemmet. Men hvis man lige ser bort fra det førnævnte eksempel med chokoladeæg, så kan det faktisk godt lade sig gøre at finde ”mandlige” gaver. Det ender dog ofte med, at det bliver spiritus eller vin, der ender i barskabet, men det er trods alt også godt nok.

Modtager I ikke påskegaver på arbejdet, kan I derhjemme give gaver til hinanden. Så kan begge parter modtage en gave, der er passende og ikke blot et kedeligt chokoladeæg eller en flaske rødvin.
Når man får børn, så bliver der sjældent tid til hinanden. Derfor er påsken ideel til at sende en lille tanke til sin partner, uden det kommer til at virke som om, at man har rodet sig ud i noget skidt. Det behøver ikke være mere end et par påskeliljer – lidt har også ret.

Rigtig god fornøjelse.