Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom vinteren lige nu nærmest raser på et historisk plan, hvor det er iskoldt, sneen ligger tungt og trafikken står stille i store dele af landet, så ER det altså forår – i hvert fald ifølge kalenderen. Det betyder også, at selvom vejret lige nu er voldsomt, så går der ikke længe inden temperaturene begynder at blive på plussiden, og vi får noget lunere vejr.

Forhåbentlig går der ikke så længe, inden det er tid til at hænge de tykke vinterjakker væk for i år og finde de lettere udgaver frem, og her kommer denne artikel ind i billedet. Vi har nemlig kigget lidt nærmere på en af overgangsjakker, du med ro i dit stilsikre indre kan vælge.

Vores bud kommer fra The North Face, der blandt andet forhandles her, og er en jakke der er i den praktiske ende af skalaen, men stadig er helt i tråd med moden lige nu. Enkeltheden vinder virkelig frem for tiden, hvor det tidligere var populært med mange detaljer, er der nu stor efterspørgsel efter det enkle og stilrene.

Billedet er lånt fra friluftsland.dk

Billedet er lånt fra friluftsland.dk

Det er naturligvis ikke en jakke, der går godt til en blazer, men sammen med en pullover og en skjorte er den perfekt til et casual udtryk, der samtidig udviser sans for det praktiske og aktive.

Det gode ved at vælge en jakke som denne, er at man ikke behøver bekymre sig om hvorvidt det er på mode  om et eller to år. Det er en af den slags jakker, der altid være bredt accepteret for det den er, nemlig en praktisk og pæn jakke. Den bliver aldrig et stilikon, men den alligevel altid være en stilsikker vinder.