Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du har et barn af en vis alder, ved du at der hele tiden skal ske noget, for at underholde det. Vi har her fundet en række ting der er gode at investere i, som kan give man timers underholdning for både dig og dit barn. I denne artikel har vi taget udgangspunkt i den sportsinteresserede.

Det letteste er ofte at sætte sig med sønnike og spille playstation et par timer (alt efter alder), men det er langt bedre at komme ud og røre sig, både for din skyld og for dit barns. Vi har derfor taget udgangspunkt i aktiviteter der foregår udenfor.

302061

En såkaldt rebounder er perfekt, hvis din dreng er vild med fodbold og haven tillader det. De findes i mange forskellige former og prisklasser, denne er fundet på Only4Kids og koster omkring 1000 kroner. Det gode ved en rebounder er, at der er utrolig mange timers sjov i den, både sammen, hvor I kan konkurrere om hvem der er bedst til at ramme, men også fordi den kan bruges alene. Så du kan få lidt tid, ved at sende purken ud og øve lidt indtil du kommer ud.

1369021

Et andet stensikkert hit, hvilket man også kan se i stort set alle parcelhushaver er trampolien. Ikke ligefrem noget der pynter i en have, og derfor heller ikke noget der får en uforbeholden anbefaling, men det er noget der giver masser af aktivitet og motion, og så er det noget stort set alle børn elsker. Det er er dog heller ikke helt uden fare, at begive sig op på en trampolin, da der er et stort antal af skader forbundet med det, da man rimelig let kan komme galt af sted.