Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I dag har vi alle en smartphone eller i det mindste den lidt ældre mobiltelefon. Selv helt små børn render rundt med smartphones, og flere af dem har svært ved klokken, hvis den ikke står digitalt. Når vi skal se hvad tiden er, er det altså de færreste af os som kigger på vores smarte armbåndsur, men det er en skam. Fra et æstetisk synspunkt er det altså smartere at have et armbåndsur på håndleddet, end der er at gå med sin telefon hele tiden. Der findes et utal af forskellige ure på markedet, og de findes i begge ender af prisskalaen. Men der er ingen grund til at smide mange tusinde kroner over disken for et smart ur. Man kan nemlig godt finde et lækkert ur fra Daniel Wellington her.

Et lækkert ur til omkring 1000 kroner

Det er en misforståelse, hvis man tror, at man skal ud og bruge mange tusinde kroner, hvis man vil have et lækkert ur. Daniel Wellington er en anerkendt ur-producent som både laver ur til mænd og kvinder. Deres ure produceres altid i højeste kvalitet, men sælges alligevel til yderst konkurrencedygtige priser. De fleste af deres ure findes i prisklassen lige omkring de 1000 kroner, hvilket er en aldeles fordelagtig pris, for folk som sætter pris på et godt ur.  

Læder eller stof?

De fleste af Daniel Wellingtons ure bliver produceret med remme af enten stof eller læder. Det er altså ikke hos Daniel Wellington, at man skal lede et stort ur med metalrem. Det er disse remme som bidrager til urets elegante og simple design.

Stik modsat de populære sportsure, fra eksempelvis Rolex, hvor de store metalkæder er dominerende. Rolex har det dog også med at køre med nedtonede modeller i metal, der ikke er så store som deres sportsure, et eksempel på dette kunne være det klassiske DateJust.

Et smalt og simpelt design

Daniel Wellington er kendt for sit simple og elegante design, hvor selve uret er yderst smalt. Baggrunden i selve uret er som regel i hvid eller sort, og den blanke baggrund er kun afbrudt Daniel Wellingtons logo.