Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Ikke alle føler de har behov for et hjemmekontor, fordi de ikke arbejder hjemme. Men mange gange ender man med at sidde ved en computer og lave diverse kontorarbejde, da der skal betales regninger og rettes i skat, og sendes mails og meget andet. Derfor er det rart at have et ordentligt kontor hvor man kan sidde ordentligt og have styr på papirer og hvad der ellers høre til. 

Indretning 

Sørg for at have en ordentlig kontorstol, som er behagelig at sidde i, og som undgår at du får rygskader. Derudover skal du have et skrivebord, som passer i rummet, men som også er stort nok til at du kan have skærm, mus og tastatur på bordet, og måske papir og andet. 
sørg for at bordet har en behageligt højde i forhold til hvordan du sidder. 

Printer 

Et must på et hjemmekontor er en printer, da du ofte skal printe ting ud og underskrive og måske sende tilbage igen. Derfor er det vigtigt at finde en printer med indbygget skanner. Sørg også for at finde en printer af en ordentlig kvalitet, så det der printes er pænt og præsentabelt. 
Kig også på hvor dyre printer patronerne er, og hvor meget de indeholder, da en stor udgift er dyre printerpatroner. Hvis du vil søge mere inspiration og et stort udvalg af printere og patroner, kan du gøre det her. 

Computer 

Valg af computer kommer an på hvad du vil med dit kontor. Er det kun til kontorarbejde, såsom mail skrivning, word dokumenter og den slags, så kræver det ikke mere end en computer til 2-3000 kr. Hvor hvis du vil streame film eller spille spil også, kræver det en lidt dyre computer. 
Du kan også sagtens vælge at have en bærbar, som du så bare stiller på skrivebordet.