Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du er en af de mange drenge/mænd, som går rigtig meget op i træning, og hele tiden går efter at bliver større og mere markeret, så får du her det bedste tip til dig der gerne vil være større end dine kammerater, på en hurtig, men 100% naturlig metode. Når du træner ved du at dine muskler bliver nedbrudt og dine muskelfibre bliver revet fra hinanden, og det så er i restitutions perioden, eller healings processen, hvor musklerne vokser sig større og mere udholdende. Mange anvender ekstra proteiner eller keratin pulvere, for at forkorte processen, og give de ødelagte muskler noget ekstra at arbejde med – men der findes en metode som er endnu mere effektiv.

Massér dig til bedre resultater

Hemmeligheden ved at hele ømme muskler væk, ligger faktisk i at give de ømme område, en gang massage, og på den måde sætte gang i blodomløbet det pågældende sted. Når blodet bliver iltet rigtig, og komme godt rundt i kroppe, vil det også resultere i en hurtigere restitutions tid af dine ømme muskler. Du kan dog ikke bare nøjes med et kvarters massage, og så regne med at det forsvinder. Musklerne skulle gerne holdes i gang i minimum 30 – 90 minutter. Det er naturligvis klart at det ikke kan gøres med håndkraft i så lang tid – du skal derfor gå ud og købe dig et par Recovery Boots.

Hvad kan disse støvler så?

Disse Recovery Boots er en af de seneste teknologier inden for restitutions udstyr, som mindsker restitutions tiden markant. Recovery Boots kan hjælpe dig med din ømhed, i hele dit ben, og kan dække specifikke områder, hvis det f.eks. kun er dine lår som er blevet belastet. Du har fuld kontrol over de områder som dine Recovery Boots skal massere på dig, og du kan hurtigt mærke effekten af at blodet er mere iltet, under massagen.