Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hår og ikke mindst skægmode er noget af det der svinger op, som det er med alle andre modediller og tendenser. I de sidste år har det været meget populært med fuldskæg, hvilket mange mænd har taget meget ukritisk til sig, og ladet deres skæg vokse sig stort og tykt. Mens det har set naturligt ud på nogen, ikke mindst velvoksne mænd, så er der også mange, der måske ikke skulle have taget trenden til sig.

Det store spørgsmål er naturligvis, om det er på tide at lade skægget falde til fordel for det glatte look eller i hvert fald det tæt trimmede af slagsen.

Tip 1: Af med det

Modepolitiet har talt, og de dikterer at det er ved at være slut med fuldskæg, og at hipsterne skal til at finde på nogle nye ting, de kan skille sig ud med. Der er da heller ikke den store tvivl om, at rigtig mange hipstere for længst har kastet skægget, da alle begyndte at anlægge det fra Aalborg og Esbjerg til Slagelse og hovedstaden. Så køb en barbermaskine og rag skidtet af. Det er på tide at få dit kønne ansigt frem og ikke gemme det bag et skæg, desuden bliver det lettere at spise uden at skulle bekymre sig om hvorvidt, der nu er noget, der sidder fast.

Tip 2: Behold det bare

Moden dikterer mange ting, men det skal ikke diktere om du skal have skæg eller ej. Der findes ikke meget der signalerer mand meget mere, end et flot fuldskæg, og så er det lige meget om alle på Vesterbro har det eller ej. Et flot skæg vil altid være flot, men det kræver at du trimmer det korrekt, og passer og plejer det. For selvom der lader til at være nogen der tror det modsatte, så vil et vildmandsskæg aldrig komme på mode.

Som du kan læse i ovenstående tips, så handler det i bund og grund om, at du ikke skal lytte til andre end dig selv, når det kommer til dit skæg. Du bestemmer selv, som du bør, selv hvordan dit skæg skal stå.