Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

En ting som der nok er mange mænd (og kvinder – men mest mænd), der glæder sig til, er når VM i Rusland begynder. I skrivende stund er der faktisk lige præcis en måned til bolden gives op for første gang og Tyskland skal forsøge at forsvare deres verdensmesterskab. Spanien skal prøve at rejse sig oven på yderst skuffedende EM, de Sydamerikanske lande som Argentina og Brasilien skal se om de endelig kan finde vej helt til tops.

Endelig skal vi naturligvis se hvor langt de danske drenge med profiler som Christian Eriksen, Simon Kjær, Kasper Schmeichel osv kan, og om de kan overraske os positivt som de før har gjort. Der er nok ikke mange der tror på den helt store triumf, men jo længere de danske drenge er med jo sjovere og bedre stemning er der som regel også omkring hele slutrunden.

Scor de billige point og få lidt mere skærmtid

Det kan lyde dumt, banalt, chauvinistisk og meget andet, men man kommer bare ikke rigtig uden om, at der er langt flere mænd end kvinder der ser fodbold, og der dermed nok også er mange kvinder i parforhold, der nok ikke glæder sig helt så meget til VM, som mændene gør. Der er faktisk nok en del kvinder, der frygter lidt at der går en måned, hvor deres mindre gode halvdel skal være optaget foran skærmen flere timer om dagen.

Hvis du gerne vil bevare den gode ro og orden i hjemmet hen over sommeren, kan det være en god ide allerede nu, at begynde at være lidt ekstra god ved familien og score lidt point. Det er de færreste par der opererer med point, hvor man skylder nok og har noget til gode – siger man, alligevel er der nok noget om snakken, at hvis du er lidt bedre til at invitere hende ud i den kommende måned og bestiller lidt flere blomster, kan det godt være, at der er lidt længere snor.

Så din optakt til VM i fodbold bør ikke kun bestå at at sætte krydser ved hvilke kampe du vil se, men i høj grad også at sørge for, at du kan se dem uden at skulle frygte for husfreden. Køb eventuelt et spaophold til hende i finaleweekenden, på den måde kan du måske endda komme i plusbogen i stedet for at være for evigt forgældet.