Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der var en gang hvor det at være vild med sko og have unødvendigt mange par stående, var forbundet med kvinder. Sådan er det dog bestemt ikke mere, og der er flere og flere der begynder at have en interesse for sko og sneakers. Der dukker hele tiden flere specialiserede sneaker butikker op, og det er ikke længere unormalt at stå i kø i timevis for at få nogle limited editions eller de helt nye Yeezy sko designet af Kanye West. Sko er med andre ord ikke længere kvindernes domæne og vi mænd er også vilde med at fylde et skostativ med et bredt udvalg af fodtøj.

Kendiseffekten

Generelt er mænd over de sidste bot 10 år over en bred kam blevet langt mere modeinteresseret. Der har naturligvis altid været mange, der går op i mode, men over den seneste årrække er det blevet mere og mere almindeligt, at vi mænd går lidt mere op i stil end tidligere. Derfor er det også helt naturligt at sko er blevet en del af denne tendens. Desuden er der mange kendte, der er begyndt at lægge navn til sneakers og selv designe dem. Der er som tiderligere nævnt Kanye West, som en af de mest fremtrædende efter hans Yeezy sko er blevet en ekstrem succes for Adidas. Der er dog også en langt række andre prominente navne, især inden for hip hop genren, eksempelvis Dj Khaled, Pharrell Williams og Pusha T.

Kvinderne hopper med

Generelt har sneakers primært været en ting, som kunne gøre mænd vilde. Men ligesom da kvindernes tog jeans til sig, så har de i den grad også fundet ud af at livet er andet end stilletter, og sneakers er nu også noget, som rigtig mange kvinder går op i, hvilket også betyder, at der bliver designet mange til dem.

Helt sådan en samling her får du nok aldrig, men man kan jo godt drømme.