Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Skjorter er essentielle i en hver mands garderobe. Der er nogen typer af skjorter, som alle mænd ganske enkelt bør eje. Groft sagt kan man sige, at alle mænd med respekt fors til bør have tre farver skjorter til passer til forskelligt brug. Alle bør have en sort, en hvid og så en grå eller lyseblå. Disse farver kan bedst betegnes som universelle og er dem der aldrig går af mode – man kan samtidig også sige, at selvom det er stilligt spot on, så er det også noget der ikke rigtig er en modetendens, det er så klassisk som mørke jeans og en flot habitjakke.

Hvad ER så mode inden for skjorte

Inden for skjorter sker der en lille revolution for tiden, for efter at have været meget ensfarvet og traditionelle i lang tid, så er der nu en klar tendens til at skjorten gerne må få mere liv – MEGET mere liv. Det er slut med de “kedelige” farver, og mønster og tryk er i den grad kommet ind på kollektionerne.

Kigger man eksempelvis på nogle af de nyeste skjorter på Stylepit, er det en meget klar tendens, at farver og mønstre i den grad er ved at vinde godt indpas.

skjorte

Er det danske mænd klar til mønstret skjorte?

Selvom det altså er højeste mode med liv på skjorterne, så er det langt fra alle, der har taget dette til sig. Kigger man i gadebilledet, ser man dem naturligvis, men der er stadig flere der vælger de mere klassiske og stilsikre modeller.

Hvis vi igen tager Stylepit som eksempel, bliver det meget tydeligt. For hvor man ser masser af farver og liv, når man kigger på de nyeste modeller, forholder det sig lidt anderledes, hvis man kigger på de mest populære. Her er det nemlig i særhed de lidt mere sikre modeller og farver der vinder.

skjorte1

Som det ofte er med trends, så går der lige lidt tid fra de første firstmovers for alvor tager det til sig, og til den brede befolkning også hopper med på modebølgen. Der er ingen tvivl om, at vi vil se mange flere farvede skjorter i sommeren og efteråret og endnu flere næste år.