Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du styr på dit udstyr?

Det hele er handlet ind, popcorn, slik og cola. Dynen er er hentet ind i stuen og det eneste man skal stilling til, er hvilken film der skal ses på tv. Der er dog et mere presserende problem som skal løses! Solens stråler rammer ind af vinduet i en grad, at det er langt fra optimalt at se en film medmindre man finder solbrillerne frem, og hvem har lyst til det. Der er dog hjælp at hente. Mørklægningsgardiner er et fremragende valg, hvis man ønsker at være ugeneret af lyset udefra. De kan blandt andet købes her.

 

Champions League fodbold med drengene

Så er tiden kommet hvor alle fodboldinteresserede, ser frem til en masse spændende kampe i verdens bedste klubturnering. Det sitrer nærmest i kroppen, som da man var barn og juleaften stod for døren. Interne jokes om hinandens favorithold og hvem der i sidste ende løfter pokalen med de store ører. Det er disse perioder der får os til at glemme det kolde vejr, man lever bare i en anden verden!

Her er opskriften på en sikker vinder

Det bedste ved at være ude, er når man bare skal slappe af og værten har styr på det hele. Her tænker vi naturligvis på snacks og drikkelse. Det er faktisk ikke så dyrt, hvis man vil imponere vennerne lidt. Gud ved hvor mange gange jeg har disket op med hjemmelavede hotdogs. Og der er bare noget ved denne spise, der imponerer gang på gang. Personligt tror jeg det er pga. man ikke får det så ofte, når familien er samlet, så når man endelig skal ha det, så er man ekstra opsat på det. Det er nemt forberede, det er overkommeligt rent prismæssigt og det passer helt perfekt til en kold øl. Whats not to like.

God kamp