Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er altid svært at vide, hvad man skal give manden der har alt. Mænd ønsker sig ofte ikke andet end underbukser, strømper og en deodorant. Her får du et par ideer til, hvad du kan give, som ofte rækker ud over den almindelige ønskeseddel.

1 Pladespiller

Har din mand også en masse gamle plader? Måske han tilmed har samlet på dem engang, så de har stor betydning for ham. Hvis de er gemt inde i et skab, så kan det næsten være gave nok, hvis du siger, at de gerne må stå fremme. Det giver en ret fed retro stemning i stuen, hvis man har nogle plader fremme. Hvis han ikke har en pladespiller, så kan du netop give ham det i fødselsdagsgave. Så kan han høre sine gamle plader, så de rent faktisk kommer til sin ret og derudover er en pladespiller faktisk flot at have stående. Du kan købe en pladespiller her.

2 Vinsmagning

Er din mand vild med vin? Så kan du give ham en vinsmagning. Altså ikke en du selv arrangerer, men en rigtig vinsmagning, hvor han får mulighed for at smage dyre og fine vine. Det er ikke nok ikke noget, som man selv lige køber, så derfor er dette netop en god gave. Det kan selvfølgelig også være smagning af rom, whiskey, gin eller lignende alt efter, hvad din mand går op i. Du kan overveje om du selv vil med eller om du vil give det til ham og en kammerat.

3 Andet

De klassiske gaver kan også ofte være parfume, ur, skjorte, sko eller lignende. Så hvis du ikke allerede har købt en af disse ting, så er de også en mulighed. Hvis du køber en parfume, så kan du jo vælge en, som du synes er god. Så vil han helt sikkert gerne gå med den.