Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Har du nogle gange haft lyst til at tage et getaway ophold i weekenden, fordi du måske lige trænger til at komme lidt væk og lade batterierne op, med enten vennerne eller kæresten. Vi har samlet tre gode  tips til hvor et getaway ophold kunne holdes.

1. Hamborg – Øl, fodbold og storby i samme pakke

Kunne du godt tænke dig at komme en weekend væk sammen med gutterne, så er Hamborg en god destination. Den nordtyske storby har meget at tilbyde til den fodboldglade mand, hvor der vil være mulighed for at smage den gode tyske øl. Vil man gerne toppe turen ekstra, vil vi klart anbefale en tur ind og se noget bundesligafodbold, hvor byens storhold HSV tørner ud mod modstandere som Dortmund, Leverkusen og selvfølgelig giganterne fra Bayern München.

2. London – Europas hovedstad

Priser og tid har gjort London til det perfekte weekendrejsemål. Byen er ikke kun et mekka for alt, hvad en storby kan tilbyde, London er også en by med mange skjulte skatte. Byen indeholder mange historiske steder og pladser, som er besøget værd. Og hvis man synes Bundesligafodbold er fedt, så skal man prøve at tage ind og se en Premier League kamp. Her er London også det optimale sted, da byen lige pt. huser fem af de bedste Premier League hold: Chelsea, Tottenham, Arsenal, West Ham og Crystal Palace.

3. Hjemme bedst – Weekendophold med kæresten

Hvis man gerne vil blive inde for landets grænser, og leder efter et mere roligt og romantisk weekendophold, så kunne Hindsgavl Slot være det ideale getaway sted. Med mulighed for lange og romantiske gåture langs strandkanten og udsigt ud til naturskønne omgivelser fra værelset, så er det muligheden for at tage kæresten med og få billige point på kontoen, mens du stadig får en oplevelse ud af det. Stedet bærer præg af en flot dansk natur med et unik udsyn til dyrelivet fra værelsesvinduet. Det er et weekendophold hvor du og din partner kan få ladet batterierne helt op.