Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Sex er vigtigt for langt de fleste mennesker. Sex er også en vigtig del af de flestes forhold. Hvis sex forsvinder ud af et forhold, er der en stor sandsynlighed for, at forholdet ikke er så sundt som det kunne være. Det er helt normalt, at frekvensen af sex falder med årene og det er der færreste der dyrker masser af lagengymnastik mange gange om ugens efter årtier i det samme forhold. Alligevel er det vigtigt at holde ens sexliv ved lige, både for forholdet og sundhedens skyld.

En af de bedste måder at holde sexlivet i live, er ved at have et godt sexliv, hvor både du og din partner nyder det. Det er trods alt sværere at sige farvel til noget man nyder, end noget der reelt bare skal overstås. Så er du i et forhold hvor det er begyndt at gå tilbage med sexlivet, kan det også være en ide at kigge lidt indad, inden du begynder at bebrejde din partner. Her er et par problematikker og mulige løsninger til hvordan du kan forbedre dine egne evner.

Holder for kort tid

Det kan være lidt pinligt, men for mange mænd er det lidt et problem, at man ikke kan holde så længe, som man gerne ville og får lidt for tidlig udløsning. Dette er desværre også lidt selvforstærkende, for jo længere tid der går mellem, jo hurtigere kan det også ofte vare. Der findes en masse teknikker til at blive bedre til dette, og der findes også præparater der kan hjælpe dig. Du kan købe en penisring, men for mange er det lidt grænseoverskridende. Du kan også købe såkaldte delay sprays, der bedøver en smule, hvilket gør at du kan holde længere. Du kan læse mere om delay sprays her. Et rigtig godt råd er dog her, at tage jeres tid, brug mere tid på det opbyggende og alt det omkring. Hvilket bringer os videre til næste punkt.

Sex er (meget) mere end penetration

Du ved naurligvis allerede godt ovenstående. Sex er meget mere end bare selve penetrationen, det er alt det der bygger op til, det er alt det under, og det er til dels også det der sker efter. Jo mere man gør ud af alle tingene omkring, jo mindre betyder selve akten faktisk også, og jo større chance er der også for at det hele går op i en højere enhed. Begynd at bygge op til det i løbet af dagen, og lad forventningerne stige.

Sænk dine forvetninger

En ting man også skal huske, er at virkeligheden sjældent lever op til forventningerne og forestillingerne. Det kunne da være dejligt at dyrke timevis af sex flere gange om ugen, men dette er tilfældet for en lille promille. Gennemsnitligt varer et samleje omkring 5 minutter, så fordi det ikke lige tager en halv time, skal du ikke blive forlegen. Et sundt sexliv kan være et par gange om ugen, men det kan også sagtens være et par gange om måneden. Et godt sexliv er helt basalt et sexliv, hvor hvor ingen i forholdet føler, at de går glip af en masse.