Står du, og mangler oplevelser med vennerne, men du vil gerne undgå, at det skal gå op hård druk, som det måske plejer, når i alle er samlet. Vi giver dig her nogle gode tips til, hvordan du kan tage dine venner under armen, og få en oplevelse i mere stille og rolige omgivelserne.

Intimkoncerter er en god mulighed for sjov i rolige omgivelserne

Har du prøvet at være til en stor koncert, hvor lydkvaliteten måske ikke er i top, og hvor der bliver råbt mere, end der bliver lyttet til selve musikken. Her kan en intimkoncert være svaret på, hvordan I kan tage ud og nyde en aften sammen. Intimkoncerter har mere fokus på kvaliteten af lyden, og der er mulighed for at komme helt tæt på kunstneren.

Sport kan samle gutterne

En mere overset mulighed for at være sammen med vennerne på kan være igennem sport. At mødes til en fodboldkamp eller basketballkamp er en god mulighed, for at komme ud og være sammen med vennerne på en helt ny måde. Her skal selve kampen ikke ses som det primære fokus, det skal mere være fordybelsen efter kampen. Her kan du f.eks. tage nogle øl med, og nyde dem sammen med vennerne efter kampen.

Weekendtur til udlandet

Er din hverdagen præget af travlhed, og har du svært ved at finde tid til vennerne. En weekendtur kan være nøglen til at genfinde sjove momenter med dine venner. Der findes i dag billige billetter og rejser til flere storby i hele Europa. London er byen, hvor fordybelse kan sammenkobles med flere sjove indslag. Byen tilbyder f.eks. det bedste inden for sportens verden, da byen huser 5 Premier League hold. En rundtur på det legendariske Wembley er også en oplevelse, da man ikke oplever sammen slags stadion nogen steder i verden. Hvis I er rigtig heldige, kan det være, at der måske er et arrangement på Wembley, når I besøger London.