Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ikke alle mænd, der er lige glade for skønhedspleje, nogle mænd, bruger slet ikke noget tid på det, mens andre går rigtig meget op i det. Skal du ud og købe skønhedsplejeprodukter til en mand, er der en række produkter, der falder i bedre jord end andre. Dette er en miniguide til køb af skønhedspleje, til den moderne mand.

Barbering

Alle mænd barberer sig eller bør gøre det i hvert fald. Urenheder i huden opstår som ofte i forbindelse med barbering, da det irritere huden. Er du også træt af skægpest og og rød hud, bør du investere i nogle produkter der kan afhjælpe på dette. Den kendte frisør John Masters har produceret en lang række gode og naturlige produkter til eksempelvis barberingen. Eksempelvis denne aftershave og moisturizer.

Naturlige olier

Nogle mænd foretrækker at holde det simpelt og det kan gøres ved at give din mand en olie, der kan bruges til både behandling af krop, ansigt og hår. Mange naturlige olier, kan bruges til hele skønhedsplejen, det gør det nemmere for din mand at huske og få det gjort. Desværre lugter de naturlige olier ikke altid lige godt, men virksomme, er de. Et godt bud på en naturlig olie, der kan bruges til dette formål er argan olie.