Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Lad os være ærlige. Som mænd er vi bare ikke naturligt skabt til at købe gaver. Og hvordan finder man overhovedet ud af, om den tiltænkte gave ville være en succes? Hos Alttilham har vi fundet et par eksempler på svære gaver, og det perfekte sted at finde den.

Barselsgaven: Du er på herrens mark

Situationen er egentlig ganske simpel, og det er ikke fordi den er så kompleks. Hvis du som mand er i forhold, skal du lade din kæreste købe gave til spædbørn, for lets face it; med mindre du selv har børn, aner du intet om det, og har du selv børn; ja så aner du intet om det. Er du på den anden side single og skal finde frem til den perfekte barselsgave, så har de hos Børn i Balance – som forhandler motorisk legetøj til børn – udvalgt en særlig sektion med forslag til barselsgaver. Problem solved. Det kan ikke blive meget bedre.

Bryllupsgaven: tænk i oplevelser

Ja, der findes intet bedre end bryllupsfester, men det kan være en sejtrækker at finde den rigtige gave til et par på deres livs tinde. Hvad giver man mennesker, der er så lykkelig som de sjældent bliver igen? Svaret er simpelt og nettet er igen din ven. Det handler nemlig om, at forlænge deres følelse af tosomhed, og det gøres gennem oplevelser. Forskellige temaer kan bringes i spil, men det er tosomheden, der skal i fokus.

Værtindegaven er lige til

Diamanter er kvindens bedste ven; sikke noget sludder. Vi ved alle godt, at blomster går lige i hjertet hver gang. De billigste point kommer op af jorden og stilles i en vase. Sådan er det. Store buketter behøver det ikke være hver gang, og nogle gange er det nok med enkelte arrangementer i samme farve, men du er sikret point, hvis du medbringer blomster til værtinden ved festen, børnefødselsdagen eller bare fællesspisningen. Og nu du er ved det, så køb også lige lidt blomster til dit eget hjem. Det pynter alt sammen.