Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der er alt for mænd, der ikke er gode nok til at tage vare på sig selv, og der er endnu flere mænd, der er alt for dårlige til at gå til lægen. Faktisk er der mange voksne mænd, der slet ikke besøger en læge i deres voksne liv før den er gal, og de fysisk begynder at kunne mærke, at den er hel gal. Kvinder er generelt bedre til at lytte til deres krop, og opsøge en læge, hvis de mistænker at der er noget galt.

Vi ved godt, at man ikke får mænd til at gå til lægen ved at sige, at de skal gøre det, men det kan være at de kan hjælpes lidt på vej. En af de ting som mange mænd der er lidt oppe i årene, eller lidt oppe i kiloene døjer med er et for højt blodtryk, hvilket kan blive et alvorligt problem og føre til hjertekarsygdomme.

Undersøgelser viser, at der er over en kvart million danskere, der har forhøjet blodtryk. Det farlige ved et for højt blodtryk er, at man kan leve med det i mange år, uden overhovedet at være klar over det. Det kan derfor være en rigtig god ide at investere i en blodtryksmåler. Du kan købe dem mange steder, og de er bestemt i et prisleje, hvor alle kan være med Inkpro.dk sælger dem eksempelvis til under 200 kroner.

Ved at kende dit blodtryk, ved du om du er i “farezonen” og har på den måde mulighed for selv at gøre noget ved det, uden at skulle have en læge til at gøre det for dig. Er det højt vil det dog altid være en god ide at besøge en læge alligevel.