Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvad end det er din kæreste, far, bror eller søn, der har kastet sin kærlighed på alt, der har med handy at gøre, kan det være svært at stå på sidelinjen og støtte – især, hvis det ikke er noget, der fanger din egen interesse. Men med denne guide får du inspiration til kreative og søde gaver, du kan give til handymanden i dit liv.

Den avancerede type

Hvis han er den mere avancerede handy-man, ved du sikkert allerede, at han har tonsvis af ting stående ude i garagen – og absolut ikke noget, du ved noget om. Men faktisk er det ikke så svært igen, for en avanceret mand kræver udstyr, der kan bruges i relation til noget andet. Det kunne for eksempel være en god flishugger, der kan bruges i det daglige. En flishugger er en genial gave til manden, der har alt i værkstedet.

De billige løsninger

Billigt er bestemt ikke lig med dårligt – tværtimod. Hvis du ikke har det store budget, er der nemlig masser af gode gaver at hente alligevel. Det kræver dg, at du sætter dig ind i hans sted – vil han i gang med et stort projekt? Hvad kan han lide og lave, og hvad plejer han at ordne? Disse spørgsmål vil med stor sandsynlighed lede dig hen til det svar, du leder efter. Alligevel kan det være dejligt med noget at gå ud fra, så herunder kan du læse en liste over billige gaver, han med garanti vil finde interessante:

  • Øl. De fleste mænd elsker øl – så hvorfor ikke forkæle ham med hans yndlingsøl?

  • Madoplevelse. Bøf eller tapas – en unik smagsoplevelse vil uden tvivl være pengene værd.

  • En boremaskine. Dette er en absolut klassiker. En boremaskine bliver man aldrig træt af!

  • Robotstøvsuger. Smart, ny teknologi? Vi er vilde med det!