Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes efterhånden mange måder, man kan kvitte cigaretterne på. Rygstopsmidler som nikotintyggegummi, nikotinplastre og andre hjælpemidler har været populære længe. Det er dog ikke den mest effektive måde at stoppe med at ryge på.

Ikke desto mindre, er der mange, der har anvendt dem gennem tiden. Nu er der dog kommet mange andre måder, hvorpå man kan stoppe med at ryge. Eksempelvis e-cigaretten, som du her får en introduktion til.

E-cigaretten er et middel til at nå målet

Hvis du gerne vil stoppe med at ryge, er e-cigaretten et rigtig godt alternativ. Som hjælpemiddel, vel at mærke. Det er nemlig ikke nogen god grund at vælge den som erstatning, da der ikke er nok evidensbaseret forskning, der tilkendegiver, at det er et sundere alternativ. Ikke marginalt, i hvert fald. Du finder et stort udvalg af e-cigaretter her, hvis du er interesseret i at se, hvilke muligheder du har, når det kommer til at vælge en e-cigaret: https://pandacig.dk/.

Det er et billigere alternativ

E-cigaretten fungerer ved, at du fylder den med e-væske, som det kaldes. Det er en væske, der indeholder nikotin, og som anvendes til at generere damp. Den damp, der genereres, er den, der erstatter cigaretrøgen — og gør det lettere at holde rygetrangen på afstand.

Væn dig gradvist af med nikotintrangen

Hvis du er ryger, er du afhængig af nikotin. Både det, og vanen i sig selv, er med til at skabe et behov hos dig. Derfor er det vigtigt, at du vænner dig af med selve vanen — og her er e-cigaretten et godt alternativ. Her kan du nemlig gradvist skrue ned for nikotinmængden i væsken, så du langsomt men sikkert ikke har trangen længere.