Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Som manden i familien står man ofte med ansvaret for husets teknik og funktionalitet. En ting som spille en meget vigtig rolle her hen imod vinteren, er boligens varmeforbrug og boligens isolering. I boliger hvor børnefamilie holder til, er det vigtigt at boligen kan holde på varmen og at regningen ikke stikker af. Den kommende vinter ser ud til at blive en kold en af slagsen, og prognosen for vinteren 2016 siger faktisk at det kan blive den koldeste i 6 år.

Når vinteren melder sig, er det en god idé at tjekke op på boligens varme kilder, og sikre sig at familien har den rette løsning. Mange ældre boliger er ofte forsynet med enten olie eller gasfyr og det kan være en dyr fornøjelse. Et pillefyr kan være en løsning til familiens varmekilde. Beregninger viser faktisk at en familie på 4 personer, med en bolig på omkring de 150 kvm, kan i løbet af blot 4 år tjene et nyt pillefyr hjem, og derefter vil der hvert år være en stor fortjeneste på familiens varmeforbrug. Et pillefyr kræver professionel installation, men tager ofte ikke mere end et par timer, hvis du har den rigtige mand på sagen. Et bud kunne være pillestoker.dk, som hjælper med valg af fyr og opsætning.

Nyd varmen, efter en tur i sneen

Vinteren 2016 kan blive den koldeste, med både sne og slud. Netop sne kan for familiens yngste, være ren lykke. Sne er forbundet med kælk, sneboldkamp og familiehygge. Familieturen en søndag formiddag, hvor mor og far har taget børnene med ud, for rigtig at få brændt noget enegi af, kan slutte af med varme nybagte boller og kakao, i familiens varme rum. Varme i huset er en kold vinter måned er fundamentet for et godt velvære i en børnefamilie. Det er dig som manden i familien som har ansvaret for det, så udnyt din viden, og evaluere boligens varme kilder.